Om Företaget

Känns administration och bokföringen som en tung börda?

Anlitar du oss för bokföring, fakturahantering, löner, bokslut, deklaration och annat pappersarbete så kan du i stället ägna tid och energi åt att utveckla din verksamhet.

Personlig service

För oss är det viktigt att du som kund är i fokus, att det finns tid för frågor och att ge snabb respons. Ett personligt och ansvarsfullt samarbete med kunder och samarbetspartners är en självklarhet för oss.

Vi samarbetar med revisorer, jurister, banker, försäkringsrådgivare och andra redovisningskonsulter för att på bästa sätt tillmötesgå våra kunders behov och önskemål.

Auktoriserad Redovisningskonsult SRF

ALB Ekonomi & Konstruktion AB är ansluten till SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund vilken är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter.

Annelie är Auktoriserad Redovisningskonsult vilket garanterar en kontinuerlig kompetensutveckling inom redovisning och beskattning.

Annelie Fällström

        

Annelie Fällström är sedan april 2007 ägare av företaget. Hon är Auktoriserad Redovisningskonsult, Diplomerad Företagskonsult och Familjerättsekonom. Annelie har arbetat många år på redovisningsbyrå med både små och medelstora företag. Hon arbetar främst med bokslut, deklarationer, rådgivning och bolagsbildning samt även uppdrag ute hos kund.

 

   Vi jobbar ibland på plats hos våra kunder. Kontakta därför gärna oss innan ditt besök.

ALB Ekonomi & Konstruktion AB
Box 283
821 24 Bollnäs

Besöksadress:
Våggatan 15
821 42 Bollnäs

Telefon: 0278-154 10
Fax: 0278-154 16
Mailadress: annelie@albek.se
Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB